Shaklee Makanan Kesihatan Pilihan Aiman Tino & Ibu

Assalamualaikum...

hai hai hai..Ya Allah lama betul x update apa2 entry kt blog kesayangan cik jihan ni..terlalu busy menguruskan rumah tangga..ahaks mcm die sorg je la ade family ye..hihih aishh almaklumlah baby dh setahun lasak nya bukan main lagi..memang boy macam ni eh? hihihihih..

Apa khabar korang semua? semoga sentiasa dilindungi Allah dan kesihatan semakin bertambah..amin..haaaaa tgk title ni mesti ade yg dh tau..dh lame nk up entry ni tp ade je cabaran (cabaran si kecik)..

Alkisahye pada awal tahun received whatsapp dr seorg customer bernama Riena..actually sebelum ni memang pernah beli dgn cik jihan pon tp memang x perasan langsung Kak Riena ni ibu kepada Aiman Tino..tringat ayat kak riena nk order beberapa vitamin shaklee untuk anak nye aiman..eh terus terfikir aiman tino ke? bile tg profile picture mcm serupa then buat2 la tanya nk beli utk aiman tino ke? then tnye lagi anak kak riena ke? skali iye betul..hihih sebab aiman susah nk tidur n kerap selsema mcm tu..

Kakak Hannah with Aiman "Timo" hihih

Then terus proceed and bertemulah kami dgn Aiman Tino dan Kak Riena di Restoran Kak Riena di Dataran Kuala Kubu Baru..Nama Restoran Asam Pedas..Alhamdulillah selepas diterangkan dan Kak Riena pon memang mengambil Shaklee so terus Register sebagai Ahli Shaklee sebab banyak manfaat yg dapat dengan mendaftar sebagai ahli :) 


Bersama Aiman dan Ibu nya Kak Riena

Kalau korang nak tahu memang peramah sgt Aiman dgn Kak Riena ni..salam peluk cium lagi mcm dh kenal lama hihihi..adik aiman pon sama peramah..siap bergurau senda lagi hihi..keluarga bahagia :) Cik Jihan harap semoga Shaklee memberi manfaat kepada Aiman Tino, semoga berjaya dalam kerjaya dan sentiasa sihat! Untung anak, mak belikan Shaklee untuk anak.. Memang PILIHAN YANG SANGAT BIJAK. BETAPA MAHALNYA KESIHATAN kan ?? :)


Aiman Tino dgn Vitamin Shaklee




       ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkn Supplement semulajadi dr Shaklee kerana ia selamat, berkesan dan berkualiti tinggi. 


SEMOGA MENDAPAT MANFAAT KESIHATAN BERSAMA!



******************************************************************************


Untuk membuat pesanan sila click gambar di bawah

produk shaklee



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ATAU DAFTAR SEKARANG MENJADI AHLI




Sekiranya anda memerlukan VITAMIN SHAKLEE, sila hubungi seperti dibawah : MAKLUMAT LANJUT & FREE CONSULTATION~

How To ORDER???
-------------------------------------------------------------------------
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & maklumat lanjut
➲ COD Area: Kota Damansara, Uptown Bandar Utama



Saya NOORJIHAN ZAINAL ABIDIN adalah pengedar sah Shaklee [id  884783].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :Hubungi saye melalui SMS/Whatsaap http://shakleekotadame.wasap.my/ untuk maklumat lanjut. Jom Like Pengedar Shaklee Kota Damansara untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini


No comments:

Post a Comment