Mealshake Supplement untuk Si Manja Rita Rudaini

This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


Selamat pagi semua..baru sempat nk update blog hari ini. Tgk title entry tu menarik x? hihihi of course la menarik kan..Sebab Rita Rudaini pelakon popular pun berikan MEALSHAKE makanan tambahan yg berkhasiat untuk 2 HERO nye tu. 

Mesti nk tahu kan macam mane la Rita Rudaini teringin nk mencuba Mealshake ini. Okeh meh cite cket....
Alkisah nye begini, last 2days mse nk post barang ke customer kt GIANT, terserempak dgn RITA dan kami dlm 1 lif.. Then beliau tegur anak saye yg bambam tu. Sbb die geram tgk Hannah tembam sgt n sihat sgt..so beliau dgn ramah nye cerita hero nye susah sgt nk makan nasi. So saye pon suggest untuk cuba Mealshake, after story cket psl mealshake n beliau berminat nk mencuba dan order. So after bertukar contact number, kami decide jumpa semula petang tu untuk berikan Mealshake. Alhamdulillah beliau terus beli 2canister Mealshake untuk HER-HERO KESAYANGAN nya. Semoga dgn Mealshake ni, anak-anak beliau tidak susah lagi untu makan. Insyaallah.

Mealshake untuk anak yg hebat

Mealshake untuk anak yg hebat

mealshake untuk asthma


Nak gambar lgi? hihi sile ke link ini  Sesi bertemu kakak cantik RITA RUDAINI

Okeh sedikit info Kenapa Mealshake ini popular?

  1. Kecantikan kulit - Mealshake kaya dengan protin yang menyihatkan sel-sel dan lengkap dengan 24 jenis vitamin dan mineral penting untuk perkembangan kulit yang sihat. PROTEIN berfungsi untuk membina sel baru dan menggantikan sel rosak atau sel yang telah mati, digunakan untuk membina tisu penghubung pada ligamen, tendon dan otot, berfungsi untuk mensintesis hormon bagi koordinasi badan dan digunakan untuk mensintesiskan antibodi bagi pertahanan badan. Kulit yang cantik bermula daripada sel yang sihat. Jika sel telah mati atau rosak tidak diganti, itulah penyebab kepada kulit kusam. Selain protin, mealshake juga mengandungi bcomplex, iron dan copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat sekaligus meningkatkan warna kulit dan menjadikan kulit kelihatan lebih bertenaga
  2. Mengurangkan masalah sembelit di kalangan kanak-kanak.Untuk satu bahagian mealshake, terdapat 3gm serat. Serat dapat membantu proses peristalsis dalam kolon (pembuangan) berjalan dengan lebih lancar dan proses detoks dapat berlaku secara neutral. Sebab itu ia sesuai untuk kanak-kanak yang selalu sembelit
  3. Untuk antioksida. Disebabkan mealshake mengandungi vitamin A, C, E, selenium, maka keperluan antioksida juga boleh diperolehi daripada mealshake
  4. Membantu anak lebih fokus. Kenapa? kerana Mealshake mengandungi 12 vitamin penting. Untuk setiap satu hidangan, kita akan mendapatkan, 25% vitamin A, 30 % vitamin B6, 20% vitamin B12, 30 % vitamin C, 10% vitamin D, 35% vitamin E, 30% daripada thiamin, 10% riboflavin, 35% niacin, 35% folat, biotin 35% dan 30% asid pantotenat. 
kelebihan mealshake shaklee

So apa tunggu lg berikan yg terbaik untuk anak anda. Promo JUNE 2103 masih berlangsung. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sekiranya anda memerlukan VITAMIN SHAKLEE, sila hubungi seperti dibawah : MAKLUMAT LANJUT & FREE CONSULTATION~

How To ORDER???
-------------------------------------------------------------------------
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & maklumat lanjut
✆ SMS/WhatsApp: 019-260 2994
➲ COD Area: Kota Damansara, Ara Damansara, Wisma Celcom PJ


Saya NOORJIHAN ZAINAL ABIDIN adalah pengedar sah Shaklee [id  884783].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :Hubungi saye melalui SMS/Whatsaap ke 019 2602994 untuk maklumat lanjut. Jom Like FaceBook Nutrition|Weight|Beauty|Home untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini

No comments:

Post a Comment