Rahsia Kulit Cantik dan Gebu sebelum Raya dgn Set Promo Shaklee

Assalamualaikum/selamat sejahtera


eh eh tinggal bape hari je ni nk puasa..korang dh abes ganti puasa? hihi Jihan tinggal sehari je ni..tula cubit diri sndr sbb awl2 tak nak ganti puasa last minute baru nak gantiiii...hiiihiiiiiii

Biasanya kalo nk raye mesti mcm2 persiapan kan mcm baju raye la, biskut raya la, rumah raya la, kete raya la, muka raya la hihi...Jihan sempoi2 je, xde la nk berabih duit nk tukar semua..cat umah je baru hihihi sbb dh abes di conteng oleh Puan Puteri Nur Hannah Irdyna dulu hiihi.. Okeh berbalik pd tajuk entri di atas, RAHSIA KULIT CANTIK DAN GEBU sebelum raya? Betol ke? Betol yg penting konsistent dan ambik sekarang!

okeh nah ni rahsia nye :)

tips mencegah masalah jerawat

Ini adalah SET ASAS KECANTIKAN SHAKLEE.. terdiri drp VITAMIN E & VITAMIN C

Jom tgk bagaimana vitamin BAJET PROMO ni bertindak

  1. VITAMIN C SR : Mencerahkan Kulit, Mengecilkan pori2, melembutkan kulit, kulit licin dan mengecutkan jerawat
  2. VITAMIN E : Memudarkan parut jerawat, mengatasi masalah kulit berminyak & kering, memudarkan jeragat & of course kulit semakin glowing.

Jgn risau ye lelaki2 di luar sane kalo ade masalah kulit muke, korang pon boleh amek tau. Bukan hnye utk ppuan je...senang kate bukan ppuan je nk cantik, gebu, kulit licin, TAPI lelaki pon same tau!

Okeh lets check it out testimoni plak


tips memudarkan parut jerawat

set asas kecantikan shaklee


Jom dptkn 2vitamin ni time promo ye..harga memang JIMAT!




**********************************************************************************



Hubungi saya untuk HARGA ISTIMEWA :)


ATAU DAFTAR SEKARANG MENJADI AHLI




Sekiranya anda memerlukan VITAMIN SHAKLEE, sila hubungi seperti dibawah : MAKLUMAT LANJUT & FREE CONSULTATION~

How To ORDER???
-------------------------------------------------------------------------
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & maklumat lanjut
✆ SMS/WhatsApp: 019-260 2994
➲ COD Area: Kota Damansara, Ara Damansara, Wisma Celcom PJ

Saya NOORJIHAN ZAINAL ABIDIN adalah pengedar sah Shaklee [id  884783].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 



Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :Hubungi saye melalui SMS/Whatsaap ke 019 2602994 untuk maklumat lanjut. Jom Like FaceBook Nutrition|Weight|Beauty|Home untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini

No comments:

Post a Comment