Mengapa anda perlukan Shaklee Collagen Powder??


Assalamualaikum semua.. wah wah syoknye uolls cuti kan hari ni :) jgn lupe spend ur quality time with ur family :) Okeh arini iollss nk bgtau uolls ni kenapa uolls perlukan Shaklee collagen ni. Moh kite tgk gambar kt bwh tu. Manfaat pengambilan Shaklee collagen powder spt:

 manfaat shaklee collagen

Bagus ke tak bagus? Of course la bagus kan.. kalo nk kulit anjal, awet muda, xde jeragat, warna kulit yg sekata try la Shaklee Collagen ni. Okeh kt bwh tu adalah 7jenis bahan2 dlm pembuatan Shaklee Collagen powder ni..

7bahan utama shaklee collagen

Makanya uollss mesti cuba Shaklee Collagen Powder ni utk rasai kehebatannya. X cuba mmg xtahu la kan best ke xbest. Haaa nk bgtau jugak ramai ibu menyusu yg consume shaklee collagen ni susu nye opssss meriah uollsss...bukan tu aje bonus menganjalkan payudara :) So jgn tunggu lg moh order :)


***************************************************

Untuk pesanan, anda boleh terus klik gambar dibawah ini :)
shaklee collagen
Selepas selesai pembayaran sila hubungi kami untuk dptkn konsultasi berterusan dgn memberikan maklumat spt "NAMA, PRODUK YG DIBELI ke 019-2602994 Jihan"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ATAU DAFTAR SEKARANG MENJADI AHLI




Sekiranya anda memerlukan VITAMIN SHAKLEE, sila hubungi seperti dibawah : MAKLUMAT LANJUT & FREE CONSULTATION~

How To ORDER???
-------------------------------------------------------------------------
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & maklumat lanjut
✆ SMS/WhatsApp: 019-260 2994
➲ COD Area: Kota Damansara, Ara Damansara, Wisma Celcom PJ


Saya NOORJIHAN ZAINAL ABIDIN adalah pengedar sah Shaklee [id  884783].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :Hubungi saye melalui SMS/Whatsaap ke 019 2602994 untuk maklumat lanjut. Jom Like FaceBook Nutrition|Weight|Beauty|Home untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini

No comments:

Post a Comment