Testimoni Shaklee : Abah kembali aktif ber badminton

Assalamualaikum :)

Semalam tak sempat nk update entri baru sbb busy sgt hukhuk..so hari ni saya nk share 1 testimoni from my beloved abah tentang supplement shaklee yg beliau consume :)

Ceritanye bermula begini, kalo tak silap abah pernah accident dlm 3thn lps rsenye mse tu saya x join shaklee lg..accident motor, waktu malam, so dipendekkan cerita xde serious cedera cuma tangan je mcm xboleh nk angkat..retak kt bahu but xde serious sgt. So dh pergi berurut lame2 ok la jugak cume xboleh nk buat keje berat2 sgt sbb still sakit. Times flies, so abah dh ok.. then suddenly lps dh ok tu abah sakit balik tangan. Lgsg tak boleh nk main badminton. Abah memang dr muda aktiviti malam main badminton hihihi..pg clinic doctor ckp tisu koyak kalo xsilap..eh pelik xde buat keje berat pon rsenye since dr accident tu.

So agak lama la sakit tu dlm 6bulan cmtu lgsg xboleh nk main badminton, drive kereta still ok tp bile nk angkat tangan tu perit la abah ckp.. so time ni sye nk jd ahli shaklee, sye try bg abah ESP, Ostematrix dan B Complex.. sebab kalo ade mslh tisu koyak ke elok amek esp utk repair blk tisu yg koyak..n of course pembentukan tisu dan organ memerlukan protein sbg bahan utama :) pd mula nye on off on off je mkn..lps dh kne bebel dgn saye, so mmg konsistent abah consume 3items ni. Istiqamah la kirenye abah ambik hih.. lps 2bulan mcm tu tgn dh kurang rasa sakit then abah start praktis sendiri kt rumah main badminton..(siap gantung bulu tangkis lg sbb nk cube smash hihi semangat sungguh). Alhamdulillah memang shaklee serasi dgn abah. 

esp shaklee

Sejak dr tu abah dh aktif kembali bermain badminton. Bole kata setiap malam mst main badminton huhuhuhuh..(abah jenis org xboleh dok diam actually, siang2 plk suke berkebun n mmg ade hasil mcm pisang, terung siap ade regular buyer lg tu alhamdulillah) Meh kite tgk abah saya yg hensem ni..hensem ke? of course la hensem kalo tgk gambo muda woowww hensem abah aku ni time muda ekekekekek. Hensem x? hihi abah tahun ni dh 62tahun dh. Semoga abah sentiasa sihat amin:)

ENERGISING SOY PROTEIN (ESP)

*Pembekal Tenaga  *Awet  Muda  *Baik utk hormon  *Baik untuk Prostat   *Kulit Remaja   *Membaiki Pigmentasi   *Membaiki Memori 


OSTEMATRIX

*Menguatkan Tulang   *Meringankan Stress  * Memperbaiki Masalah Haid  *Memperbaiki kekejangan & kebas-kebas   *Pengalkalian Tubuh  *Memperbaiki Hiperaktiviti perut & gastrik


B COMPLEX

*Menukar makanan kpd tenaga  *Melawan Tekanan  *Membantu Tumbesaran  *Mengekalkan kesihatan rambut (beruban & gugur)  *Baik utk mata  *Mencegah Anemia  *Meredakan Senggugut  *Mencegah masalah mulut  *Detokfikasi




***************************************************

Untuk pesanan, anda boleh terus klik gambar dibawah ini :)
set esp shaklee
Selepas selesai pembayaran sila hubungi kami untuk dptkn konsultasi berterusan dgn memberikan maklumat spt "NAMA, PRODUK YG DIBELI ke 019-2602994 Jihan"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ATAU DAFTAR SEKARANG MENJADI AHLI




Sekiranya anda memerlukan VITAMIN SHAKLEE, sila hubungi seperti dibawah : MAKLUMAT LANJUT & FREE CONSULTATION~

How To ORDER???
-------------------------------------------------------------------------
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & maklumat lanjut
✆ SMS/WhatsApp: 019-260 2994
➲ COD Area: Kota Damansara, Ara Damansara, Wisma Celcom PJ


Saya NOORJIHAN ZAINAL ABIDIN adalah pengedar sah Shaklee [id  884783].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :Hubungi saye melalui SMS/Whatsaap ke 019 2602994 untuk maklumat lanjut. Jom Like FaceBook Nutrition|Weight|Beauty|Home untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini



No comments:

Post a Comment