Pengalaman yang bermakna 2016~ baby boy yg dinanti

Assalamualaikum..

dh lame nk up entry psl anak no 2 tpi x sempat ahhaah.. alhamdulillah 22hb March 2016, saya selamat melahirkan baby boy seberat 2.89kg 9.10am di Tropicana Medical Center Kota Damansara. Syukur alhamdulillah dikurniakan baby boy..anak sulong girl..Kakak Nur Hannah Irdyna umur 5years..mase pregnant slalu tnye kakak hannah.."Kakak Hannah want baby boy or baby girl?" She said " Ibu I want baby boy"..bile org tnye pon die akan jwb.."Inside tummy ibu is baby boy" hihihhi berkat doa kakak hannah kot hihih..

Memang selama 4tahun ni saya planning dgn husband, planning nk baby bile hannah dh nk masuk 5yrs..hahhaa gila jauh beza kan..n dlm pd mase tu planning nk baby boy la nnt..ewah2 mcm senang je bole main order2 ye hihih.. sye banyak google utk get info mcm mne nk dptkn baby boy hihi..okeh yg itu nnt kite story kt next entry plk ye..


Alhamdullillah nama diberi Muhammad Harraz bin Muhammad Ghazi.. pendek je x mcm name kakak hannah..dlm list panjang patutnye tp bile fikir2 balik alahaiii panjang name nnt panggilnye pendek je//Muhammad Harraz bermaksud Yang Amat Warak..semoge keperibadian sama dgn maksud name awak ye Harraz. skrg dh masuk 8bulan dh baby H ni..

Mase nk bg name ni, aiyakk Hannah dgn daddy dok berlawan2 nk bg name adik die ni..si kakak tetap nk name adik die Harraz..ingt lg mase kt TMC, daddy die ckp nk name lain la..die trs berdiri trs ckp "Daddy NO! I want Harraz! no others name!..ewah2 korg berdua ni huhuhuhu

Breastfeeding journey bersambung pulak utk baby Harraz..cumenye kali ni xde buat stok byk2 sebb saya pon WAHM skrg, so direct feeding je la kan..lagi pulak hero sorg ni lgsg xnk bottle..beriye2 buat stok last2 buang aje huhuhuh

Okelah itu aje nk story hihih..alhamdulillah sepasang dh anak..ckup la kot kan 2org hihihhihihih


💋 Jihan 
📲 019-2602994 
💻 http://lovenurhannahirdyna.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment