Testimoni Pn Aishah, pengedar Shaklee di Johor - "Gebu, anjal, berseri, cantik dari dalam bersama ESP"


Bagaimana hari anda pagi ni.. Walau apa jua yg berlaku semalam, kehidupan harini perlu diteruskan.. Mulakan hari dgn senyuman ( ia menjana caj positif) , istigfar ( ia kunci rezeki) dan doa (ia perisai menghadapi ujian hidup)... OKey. saya bukan nak bagi ceramah motivasi hari ini.. tapi saya nak share tentang salah satu item - ESP... yg memang sentiasa menjadi best item setiap bulan... Produk yg dulunya saya pernah tinggalkan beberapa bulan lepas stop bfeed (kejap minum kejap tidak).. akhirnya menyesal.. but well.. better late than never...sekarang tidak lagi.. sekarang saya juga penggemar setia ESP.... Tapi harini saya nak share pengalaman ikhlas dan jujur dari hati... oleh Puan Aishah tentang ESP... Mari baca
_________________________________________________________
Pada mulanya, aku minum Energizing Soy Protein (ESP) sebab nak tambah susu dan memperkayakan khasiat susuibu sahaja. But then, aku terasa kelainan pada tubuh badan aku sendiri. Apa kelainannya? Meh aku list down.
Hot.. Popular.. Marvellous..
  • Kulit badan terasa licin. Kalau dulu aku gesel-gesel kaki antara kaki terasa noo kasarnya. Macam pekerja buruh pon ada. Kekeke. Tapi sekarang, sungguh seronok nak gesel kaki sendiri. Err. Kenapa bunyi macam tidak senonoh je ni? Okeh, NEXTTT!
  • Tapak kakiku yang kasar berdengkang sebelum ini sudah licin yow! Yang ini, suamiku yang perasan tahu? Masa tu duduk bersila, pastu dia tanya, "Eh, mana pergi kulit kasar kat tapak kaki awak? Dah hilang?" I pon tersipu-sipu malu. Cececece.
  • Kulit muka jadi berseri, anjal dan gebu. Hoy gilalah buat entry up diri sendiri. Tapi betul okeh. Aku tak tipu. Dah ramai dah perasan dengan perubahan muka aku sendiri. Semua akan cakap muka aku berseri-seri. Sampai ada yang kata pembawakkan budak! HOY!
  • Aset-aset' peribadi terasa gebu dan anjal. Ini tak payah cerita panjang. Nak tahu PM aku. Muehehehe.
  • Badan yang dulunya terasa mudah penat, letih dan lesu terasa segar je setiap hari. Bab ini, aku cadangkan pengambilan bersama Ostematrix (pil Kalsium).
Fakta : Pengambilan Protin adalah sangat diperlukan bagi makanan sel-sel dalam badan kita. Sel badan yang sihat akan menjamin penyerapan vitamin-vitamin lain yang kita makan dengan lebih efektif dan optimum.
_______________
sumber : Blog beliau
Teruja kan?.Siapa2 yg kat Tampoi,Larkin or JB.bleh contact Aishah di 014-3580109..sbb beliau dah jd pengedar Shaklee yg sah.. (beliau ni consume Shaklee dah lama berbulan2 dulu.. tapi sekarang ni baru terbuka hati nak berkongsi dgn org ramai diluar sana..sbb dah yakin sepenuhnya dan ingin membantu keluarga..InsyAllah niat yg baik pasti dipermudahkan jalan yer Aishah...)

Terus terang saya kata, stok ESP kat rumah saya ni mmg laku.. bukan saya je.. tanya lah mana2 ahli grup kami..mmg ESP ni best seller... Tak kenal maka tak cinta.. betul tak.

Okeylah..itu je yg ingin saya kongsikan pagi ini.. Ingin menyambung tugasan lain.. Bagi yg ingin membuat pesanan GLA... sila2 lah.. 31May hari terakhir promosi GLA besar2an tau.. CEpat sebelum kehabisan stok... Dan oh ya.. bg semua customer2 saya yg inginkan jadual pengambilan vitamin sekiranya anda ingin berpuasa... sila hubungi saya di email zainora84@yahoo.com.my. Saya akan berikan jadual mkn dan tips..
________________Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Untuk membuat pesanan sila click gambar di bawah
produk shaklee

Selepas selesai pembayaran sila hubungi kami untuk dptkn konsultasi berterusan dgn memberikan maklumat spt "NAMA, PRODUK YG DIBELI ke 019-2602994 Jihan"

atau bole terus hubungi saya seperti di bawah :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 MAKLUMAT LANJUT & FREE CONSULTATION~

✆ SMS/WhatsApp: 019-260 2994
➲ COD Area: Kota Damansara, Ara Damansara, Wisma Celcom PJ


Saya NOORJIHAN ZAINAL ABIDIN adalah pengedar sah Shaklee [id  884783].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :Hubungi saye melalui SMS/Whatsaap ke 019 2602994 untuk maklumat lanjut. Jom Like FaceBook Nutrition|Weight|Beauty|Home untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini

No comments:

Post a Comment