Testimonial: Vitamin semulajadi membuat diri bertenaga dan lebih sihat, plus maintain 48kg seperti anak dara

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

vitamin shaklee untuk ibu menyusu

Fuhh..bestnyaa.. Semua ibu mesti nak jadi supermak kan. Bertenaga, pantas, cergas.. Namun kudrat kita tidak mengizinkan. Jadi, haruslah mencari jalan. Kita pun mesti tak nak tua sebelum usia. Semua tu tak mustahil kalau kita jaga pemakanan. Makanan tulah yang nak jadi energy booster.

Kalau makan dah cukup tapi masih tak bermaya, meh cuba vitamin Shaklee. Ianya diformula supaya mudah meresap dan memberi kesan optimum pada tubuh. Oleh kerana ia semulajadi, jadi badan boleh menerima dan tidak berlaku konflik. Sebab itulah, vitamin Shaklee tak sama macam vitamin sintetik yang berlambak di farmasi. Harganya setanding kualiti dan mampu dimiliki.

Pilihan di tangan anda. Bertukar jenama sekarang mampu mengubah hidup anda. 
Sekiranya anda memerlukan VITAMIN SHAKLEE, sila hubungi seperti dibawah : MAKLUMAT LANJUT & FREE CONSULTATION~

How To ORDER???
-------------------------------------------------------------------------
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & maklumat lanjut
✆ SMS/WhatsApp: 019-260 2994
➲ COD Area: Kota Damansara, Ara Damansara, Wisma Celcom PJ


Saya NOORJIHAN ZAINAL ABIDIN adalah pengedar sah Shaklee [id  884783].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :Hubungi saye melalui SMS/Whatsaap ke 019 2602994 untuk maklumat lanjut. Jom Like FaceBook Nutrition|Weight|Beauty|Home untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini


No comments:

Post a Comment