Cara untuk Dapatkan SEBOTOL VITALEA secara PERCUMA dgn Mendaftar sbgai AHLI!

Assalamualaikum...

Berita baik bagi anda pengguna tegar Vitamin Shaklee...ape berita baik tu? okeh mcm ni nk cerita bulan ni Shaklee dgn murah hati nk bagi VITALEA SECARA PERCUMA! whattt secara percuma..ye ye ye jgn x caya sila percaya tau..tapi mcm mana nk dapatkn vitalea secara percuma ni? alahaiiii senang sgt tau....meh saya bgtau ye :)

daftar sebagai ahli dan dapat vitalea percuma

Cara-caranya ialah

  1. DAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE (yuran pendaftaran serendah rm69 tidak termasuk kos postage)
  2. Buat PEMBELIAN PRODUK SHAKLEE serendah RM 23.32, atau pun apa2 produk mengikut pilihan anda
  3. Anda akan diberikan VITALEA SECARA PERCUMA!
daftar sebagai ahli shaklee

Mudah kan kan kan..kalau jd ahli dh tentu2 nya beli vitamin dgn HARGA AHLI kan :) plg syok kalo mendaftar sekarng anda layak untuk menyertai YES (Young Entrepreneur Program) dr Shaklee, sekiranya berminat..dlm program ni shaklee ade tawarakn step by step untuk berjaya dlm bisnes shaklee, siap dpt macthing bonus lg.. 

So jgn tunggu2 lg jom daftar, beli 1produk dan dapat VITALEA secara PERCUMA

Hubungi saya untuk HARGA ISTIMEWA :)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ATAU DAFTAR SEKARANG MENJADI AHLI


harga ahli shaklee


Sekiranya anda memerlukan VITAMIN SHAKLEE, sila hubungi seperti dibawah : MAKLUMAT LANJUT & FREE CONSULTATION~

How To ORDER???
-------------------------------------------------------------------------
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & maklumat lanjut
✆ SMS/WhatsApp: 019-260 2994
➲ COD Area: Kota Damansara, Ara Damansara, Wisma Celcom PJ


Saya NOORJIHAN ZAINAL ABIDIN adalah pengedar sah Shaklee [id  884783].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :Hubungi saye melalui SMS/Whatsaap ke 019 2602994 untuk maklumat lanjut. Jom Like FaceBook Nutrition|Weight|Beauty|Home untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini



No comments:

Post a Comment