Apa yang patut saya ambil untuk kesihatan, kulit & kurus?


Untuk kesihatan keseluruhan serta yang menghadapi pelbagai masalah kesihatan, saya suka untuk mencadangkan VIVIX. Sebab all in one. Anda tak perlu lagi mengambil supplement2 lain yang berjenis2 sekiranya anda memang sukakan VIVIX (bukan tak boleh ambil tp sekiranya anda mempunyai kekangan kewangan, anda boleh meneruskna VIVIX sahaja dlm menjaga kesihatan seharian dan ingin mengurangkan masalah kesihatan yang anda hadapi)
Kenapa? Kerana VIVIX mampu :-
  1. Menjaga kesihatan keseluruhan.
  2. Menyokong kesihatan sendi.
  3. Menyokong kesihatan otak.
  4. Antioksidan yang tinggi.
  5. Menyokong sistem imun
  6. Menyokong kesihatan jantung
  7. Menyokong kesihatan jantung.Sesuai sgt bg anda yg tak suka nk makan supplement banyak2, supplement bentuk tablet tu..so ini la jawapannya :)


***************************************Sekiranya anda memerlukan VITAMIN SHAKLEE, sila hubungi seperti dibawah : MAKLUMAT LANJUT & FREE CONSULTATION~

How To ORDER???
-------------------------------------------------------------------------
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & maklumat lanjut
✆ SMS/WhatsApp: 019-260 2994
➲ COD Area: Kota Damansara, Ara Damansara, Wisma Celcom PJ


Saya NOORJIHAN ZAINAL ABIDIN adalah pengedar sah Shaklee [id  884783].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :Hubungi saye melalui SMS/Whatsaap ke 019 2602994 untuk maklumat lanjut. Jom Like FaceBook Nutrition|Weight|Beauty|Home untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini


No comments:

Post a Comment