Omega Guard Shaklee : Siapa yg memerlukannya??

Assalamualaikum semua. Tengah buat ape tu? kali ni saya nk share entri tentang Omega Guard shaklee yg terkenal tu..terkenal mcm Dato Siti Nurhaliza, Dato AC Mizal, Shila Amzah dan ramai lg la artis..hihih.. Haa jgn ingt artis je yg amalkan supplement untuk kesihatan, kite ni pon perlu ambik juga tau untuk kekalkan kesihatan kita ni.

Sedikit pengenalan tentang Omega Guard Shaklee ni. Omega guard shaklee diperbuat dr sumber ikan terpilih, memiliki 7jenis asid lemak. Omega-3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan byk lg, Penting untuk perkembangan memori dan menajamkan otak.
sharifah sakinah

Siapa yg memerlukan OMEGA GUARD SHAKLEE?

1. Ibu Hamil
★ Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan.
★ Mengurangkan risiko bayi lahir pra-matang ataupun dikenali sebagai bayi tak cukup bulan.
★ Mengurangkan risiko gila meroyan selepas melahirkan bayi.
★ Mengawal kenaikan berat badan ibu semasa hamil.

2. Ibu Menyusu & Melahirkan Anak
★ Membekalkan khasiat untuk sistem imunisasi kepada anak dan membantu perkembangan otak juga.
★ Membantu penurunan berat badan ibu tanpa jejas penghasilan susu dan kualiti susu.
★ Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak.

3. Kanak-kanak
★ Minyak Ikan Omega Guard Shaklee untuk anak yang mudah dapat sakit semam, batuk dan selesema.
★ Pertumbuhan badan yang sihat dan juga untuk kesihatan otak dan perkembangan minda.
★ Membantu menyihatkan paru-paru. Sesuai untuk anak yang mudah jatuh sakit seperti batuk, selesema, asma.
★ Memperkuat sistem imunisasi tubuh badan.

4. Mereka yang mengalami masalah berat badan
★ Omega 3 meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama.

5. Sering dilanda masalah kesihatan ( Batuk berkahak, Selesema berterusan, Kolestrol tinggi
★ Membantu menyihatkan paru-paru.
★ Memperkuat sistem imunisasi tubuh badan.
★ Merendahkan kolestrol.

6. Warga Emas
★ Mengurangkan masalah lupa.
★ Memelihara fungsi-fungsi sendi.
★ Mengurangkan masalah lupa. 

7. Pesakit Jantung & Darah Tinggi
★ Mencegah salur darah dari tersumbat.
★ Mengekalkan tekanan normal darah.

8. Wanita yang mementingkan kesihatan dan kecantikan
★ Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita.
★ Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
Membantu menentang kanser paru-paru, payudara.

9. Lelaki yang mementingkan tahap kesihatan yang optimum
★ Omega 3 dapat mengurangkan risiko strok.
★ Mengurangkan sakit kepala.
★ Mengurangkan risiko penyakit jantung.
★ Membantu menentang kanser paru-paru, kanser prostat dan kanser kolon.
★ Mencegah penyakit gout.

10. Individu yang ingin meningkatkan kepekaan, daya ingatan dan kecekapan kerja
★ Sesuai untuk pelajar, lelaki dan wanita.
★ Untuk perkembangan otak & memperkuatkan ingatan.

11. Omega 3 yang tekandung dalam Omega Guard Shaklee juga membantu memperbaiki masalah berkaitan otak seperti:
★ Mencegah insomnia.
★ Mengurangkan tekanan emosi.
★ Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan.
★ Membantu memperbaiki masalah autism.
★ Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive.
★ Mengurangkan masalah schizophrenia.

Semua golongan memerlukan Omega Guard Shaklee kan.. so korang macam mana? Tgk aje ke? Jom ubah ke arah hidup yg lebih sihat mulai sekarang. 

****************************************************

harga ahli shaklee

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Untuk membuat pesanan sila click gambar di bawah
produk shaklee

Selepas selesai pembayaran sila hubungi kami untuk dptkn konsultasi berterusan dgn memberikan maklumat spt "NAMA, PRODUK YG DIBELI ke 019-2602994 Jihan"

atau bole terus hubungi saya seperti di bawah :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 MAKLUMAT LANJUT & FREE CONSULTATION~

✆ SMS/WhatsApp: 019-260 2994
➲ COD Area: Kota Damansara, Ara Damansara, Wisma Celcom PJ


Saya NOORJIHAN ZAINAL ABIDIN adalah pengedar sah Shaklee [id  884783].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :Hubungi saye melalui SMS/Whatsaap ke 019 2602994 untuk maklumat lanjut. Jom Like FaceBook Nutrition|Weight|Beauty|Home untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini

No comments:

Post a Comment