Tips merawat tumit kaki merekah dgn Vitamin Shaklee

Tumit kaki merekah merupakan masalah yang sentiasa di hadapi oleh kaum wanita. Kadang kala ia berpunca pada kasut yang kita pakai.  Mungkin pada mulanya, tumit pecah tidak menyakitkan. Namun jika dibiarkan begitu lama tanpa di rawat ia mungkin berdarah. Perkara ini bukan sahaja ditumpukan pada golongan wanita yang berusia sahaja, malah golongan muda juga tidak terkecuali.

Punca-punca yang menyebabkan tumit kaki pecah juga perlu di beri perhatian supaya anda mampu mengelakkan ia daripada terjadi lagi. Antara puncanya termasuk; 

• Kulit kering akibat kandungan air tidak mencukupi
• Berat badan yang berlebihan
• Pemakaian kasut yang tidak sesuai atau kerap
• Alahan pada jenis sabun
• Alahan pada simen lantai
• Mengabaikan penjagaan kaki

Keadaan ini juga dikaitkan dgn kekurangan Kalsium, Magnesium, Zat Besi dan Vitamin E*Source

vitamin shaklee untuk merawat tumi kaki merekah

Untuk penjagaan luaran, boleh sahaja menyental sel dan kulit mati dgn menggunakan berus yg bersesuaian dan menyapu krim kaki yg bersesuaian ia bertujuan MELEMBAPKAN terutama tumit kaki. Bagi produk shaklee boleh menggunakan Shaklee Herbal Cream.

Manakal bg penjagaan dalaman pula, perlu mengamalkan supplement yg bersesuaian. Kecantikan itu dtg dr dalam kan, so bg produk shaklee anda boleh mengambil ESP dan vitamin E. Yg penting anda perlu konsistent sekurang2 nya pengambilan yg berterusan selama 14hari untuk mendapatkan hasil yg diigini. 

 herbal blend

Selamat mencuba :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Untuk membuat pesanan sila click gambar di bawah
produk shaklee

Selepas selesai pembayaran sila hubungi kami untuk dptkn konsultasi berterusan dgn memberikan maklumat spt "NAMA, PRODUK YG DIBELI ke 019-2602994 Jihan"

atau bole terus hubungi saya seperti di bawah :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 MAKLUMAT LANJUT & FREE CONSULTATION~

✆ SMS/WhatsApp: 019-260 2994
➲ COD Area: Kota Damansara, Ara Damansara, Wisma Celcom PJ


Saya NOORJIHAN ZAINAL ABIDIN adalah pengedar sah Shaklee [id  884783].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :Hubungi saye melalui SMS/Whatsaap ke 019 2602994 untuk maklumat lanjut. Jom Like FaceBook Nutrition|Weight|Beauty|Home untuk mengetahui TIPS kesihatan terkiniNo comments:

Post a Comment